PONIDZIE - Busko-Zdrój, ul. Bohaterów Warszawy 115
Chef - Patryk Kotarba
Grasica cielęca z musem z jabłek i skorzonery, kolorowa marchew, jagody i fiołki - 5/6
"NIECH TO DIABLI" ... W BUSKU PYSZNĄ ZUPĘ DALI Czyli fasola korczyńska
z wołowiną i pieczonymi ząbkami czosnku w czerwonym, pikantnym bulionie - 6/6
Linguine czekoladowe z polędwicą wołową, borowikami i malinami z sosem rozmarynowym - 6/6
Kalibrowane żeberka w słodko - ostrej marynacie na siekanej, pieczonej golonce z kapustą,
słupkami ziemniaków z warzywami - 6/6
"ALE HECA ... PEŁNA MISA PROSTO Z PIECA" Pierogi zapiekane na trzy sposoby:
z kaszanką i pieczonymi jabłkami, z rydzami i śliwą, z baraniną i serem kozim;
do tego puree z buraków z miodem i chili - 6/6
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz