czwartek, 16 lipca 2015

PONIDZIE - Busko-Zdrój, ul. Bohaterów Warszawy 115

Chef - Patryk Kotarba



Grasica cielęca z musem z jabłek i skorzonery, kolorowa marchew, jagody i fiołki - 5/6


"NIECH TO DIABLI" ... W BUSKU PYSZNĄ ZUPĘ DALI Czyli fasola korczyńska
z wołowiną i pieczonymi ząbkami czosnku w czerwonym, pikantnym bulionie - 6/6


Linguine czekoladowe z polędwicą wołową, borowikami i malinami z sosem rozmarynowym - 6/6


Kalibrowane żeberka w słodko - ostrej marynacie na siekanej, pieczonej golonce z kapustą,
słupkami ziemniaków z warzywami - 6/6 


"ALE HECA ... PEŁNA MISA PROSTO Z PIECA" Pierogi zapiekane na trzy sposoby:
z kaszanką i pieczonymi jabłkami, z rydzami i śliwą, z baraniną i serem kozim;
do tego puree z buraków z miodem i chili - 6/6


OGÓŁEM - 6/6

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz