KAFE ZIELONY NIEDŹWIEDŹ - Warszawa, ul. Smolna 4
Chef - Sebastian Olma
Rosół z kapłona z pierożkami - 5/6
Carpaccio z marynowanego łososia wiślanego z koprem włoskim - 6/6
Kacze języki konfitowane z miodem gryczanym i pistacjami - 6/6
Zielone szparagi z jajkiem i sosem holenderskim - 6/6
Kaczka z Ostrzeszowa z pęczakiem, jabłkiem i śliwką - 6/6
Comber z jelenia z pieczoną marchwią i skorzonerą - 6/6
Kremowy sernik z konfiturą śliwkową - 6/6
Krem z rokitnika z bezą - 6/6
OGÓŁEM - 6/6
ZEST BY KIBART - Warszawa, ul. Grójecka 70
Chef - Paweł Kibart
Matias z majonezem korzennym i rabarbarem - 6/6
Tatar wołowy z olejem z lubczyku i czarnuszką - 6/6
Policzki wołowe duszone z puree ziemniaczanym i pieczonym czosnkiem - 5/6
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz