środa, 1 lipca 2015

KAFE ZIELONY NIEDŹWIEDŹ - Warszawa, ul. Smolna 4

Chef - Sebastian Olma



Rosół z kapłona z pierożkami - 5/6


Carpaccio z marynowanego łososia wiślanego z koprem włoskim - 6/6


Kacze języki konfitowane z miodem gryczanym i pistacjami - 6/6


Zielone szparagi z jajkiem i sosem holenderskim - 6/6


Kaczka z Ostrzeszowa z pęczakiem, jabłkiem i śliwką - 6/6


Comber z jelenia z pieczoną marchwią i skorzonerą - 6/6


Kremowy sernik z konfiturą śliwkową - 6/6


Krem z rokitnika z bezą - 6/6


OGÓŁEM - 6/6





ZEST BY KIBART - Warszawa, ul. Grójecka 70

Chef - Paweł Kibart



Matias z majonezem korzennym i rabarbarem - 6/6


Tatar wołowy z olejem z lubczyku i czarnuszką - 6/6


Policzki wołowe duszone z puree ziemniaczanym i pieczonym czosnkiem - 5/6


OGÓŁEM - 6/6

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz