czwartek, 17 września 2015

KURNIK - Słupsk, ul. Garncarska 19

Chef - Paulina Kantak 



Krem z kury z grzankami - 6/6


Cebulowa z jajkiem poszetowym - 6/6


Carpaccio z pieczonej karkówki z ziemniakami puree i bobem - 6/6


Placek po węgiersku - 5/6


OGÓŁEM - 6/6





CECHOWY BAR - Złotów, ul. Cechowa 11

Chef - Klaudia Chamarczuk



Rosół, sporządzony na wiejskiej kurze, podawany z warzywami i makaronem - 6/6


Kalafiorowa, sporządzana na mleku i wiejskiej śmietanie, kalafiorach
podsmażanych na maśle z koperkiem, z nutą soku z cytryny - 6/6


Naleśnik crane - naleśnik z pasztetem francuskim, podawany
z sosem ziołowo-koperkowym - 6/6


Naleśnik epinards - naleśnik ze szpinakiem i serem gorgonzola
z sosem prawdziwkowo-podgrzybkowym - 6/6


Tagliatelle z brokułem - kurczak, brokuł, parmezan, sos śmietanowy - 5/6


 OGÓŁEM - 6/6

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz