KURNIK - Słupsk, ul. Garncarska 19
Chef - Paulina Kantak
Krem z kury z grzankami - 6/6
Cebulowa z jajkiem poszetowym - 6/6
Carpaccio z pieczonej karkówki z ziemniakami puree i bobem - 6/6
Placek po węgiersku - 5/6
OGÓŁEM - 6/6
CECHOWY BAR - Złotów, ul. Cechowa 11
Chef - Klaudia Chamarczuk
Rosół, sporządzony na wiejskiej kurze, podawany z warzywami i makaronem - 6/6
Kalafiorowa, sporządzana na mleku i wiejskiej śmietanie, kalafiorach
podsmażanych na maśle z koperkiem, z nutą soku z cytryny - 6/6
Naleśnik crane - naleśnik z pasztetem francuskim, podawany
z sosem ziołowo-koperkowym - 6/6
Naleśnik epinards - naleśnik ze szpinakiem i serem gorgonzola
z sosem prawdziwkowo-podgrzybkowym - 6/6
Tagliatelle z brokułem - kurczak, brokuł, parmezan, sos śmietanowy - 5/6
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz