niedziela, 4 marca 2018

RZEŹNIA - RIBS ON FIRE - Kraków, ul. Plac Dominikański 2 

Chef - "Rzeźnia Team"  



Żeberko w sosie bourbon - 6/6


Filet z kurczaka z grillowanym żebrem w sosie bourbon - 6/6


Domowy Coleslaw - 6/6


Ziemniak pieczony w soli - 6/6


Lemoniada - podwójna cytryna - 5/6


OGÓŁEM - 6/6





GIERKRÓWKA - STEAKHOUSE - Zawada, ul. Botaniczna 4 a

Chef - Karol Żmigrodzki



Plastry polędwicy z pieczonym ziemniakiem, grillowanym pomidorem i sosem serowo-pomidorowym - 5/6


Burger "Francuski pocałunek" - burger, sałata, anchois, ser cheddar, kapary, podsmażana cebula, ratatouille, sos serowy - 6/6


Burger "Gierkrówka" - burger, plastry polędwicy, pomidor, sałata, ser cheddar, cebula czerwona, bekon, sos petarda - 6/6


OGÓŁEM - 6/6





THE GAR - Wieluń, ul. Kaliska 19 

Chef - "The Gar Team"  



Carbonara - makaron tagliatelle, boczek , ser żółty, czosnek, wino wytrawne, świeże zioła - 5/6


Placek po węgiersku - placek ziemniaczany, mięso wołowe, papryka, cebula, pieczarki, czosnek marchew - 6/6


Pierogi ruskie z tradycją - farsz: ziemniaki, biały ser wieluński, cebula karmelizowana, przyprawy - 6/6


Lemoniada - ananas, imbir, cukier - 3/6


OGÓŁEM - 5/6

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz