niedziela, 24 lipca 2016

CEVICHE BAR - Warszawa, ul. Twarda 4

Chef - Martin Gimenez Castro



Ceviche MIXTO - krewetki / okoń morski / łosoś / leche de tigre - 6/6


Ceviche ATUN - tuńczyk / chilli / kolendra palona / limonka - 6/6


Ceviche LANGOSTINOS - krewetki / marakuja / mleko kokosowe - 6/6


OGÓŁEM - 6/6





BUKOWA KARCZMA - Buczkowice, ul. Bielska 1290

Chef - Grzegorz Janica 



Chrzanica z ziemniaczanym puree i białą kiełbasą - 6/6


Golonko pieczone na ogniu - 6/6


Zapiekanka farmerska z polędwiczką i grzybami - 6/6


Lody pieczone w biszkopcie serwowane z sosem waniliowym - 6/6


OGÓŁEM - 6/6

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz